SLIMFIT kampen

Registratie Tarieven

Voor het Slimfit kamp
 

De slimste manier om af te vallen 

Wereldwijd lijden 1,1 miljard mensen aan overgewicht, waarvan 300 miljoen aan ernstig overgewicht (ter vergelijking; 1 miljard van de wereldbevolking lijdt honger). Ook de kinderen blijven hiervan niet gespaard. In Nederland is het aantal dikke kinderen afgelopen twintig jaar verdubbeld. Volgens de gezondheidsraad is 1 op de 7 kinderen te dik. Minstens 30 % van de te dikke kinderen raken hun overtollige kilo’s nooit meer kwijt en blijven dus als volwassenen ook zwaarlijvig. Slimfit.eu heeft dit terecht geconstateerd en heeft actie ondernomen door een gedragstherapeutisch programma te ontwikkelen.

Programma

In ons Slimfit programma vallen de deelnemers niet alleen wezenlijk af, maar leren ook een gezonde levenswijze, die ze permanent kunnen volhouden.  Met de instructeurs werken de deelnemers aan een positiever zelfbeeld. Ze leren om een balans te leggen tussen een gezond eetpatroon en bewegen en de relatie tussen gedachten, gevoelens en gedrag.

Slimfit.eu traint jaarlijks honderden kinderen in het Slimfit-kamp in 3 aspecten:
- via zelfcontrole gevarieerde calorie-arme voeding consumeren
- positeif zelfbeeld ontwikkelen, versterken en vasthouden. 
-  een vast gedoseerd bewegingpatroon genereren

Het programma bestaat uit: een extensieve sporttraining, theoretische voedingslessen, uitgebreide psychologische training, nl. zelfbeheersing, zelfvertrouwen, NLP en bijzondere kooklessen.

De extensieve sporttraining wordt individueel door de deelnemers uitgevoerd als onderdeel van de zelfvertrouwen-training.
 
Gemiddeld vallen de deelnemers 7-8 kilo af per 4 weken. Het record van de zomer van 2009 is 15 kilo, behaald door Kimberly  uit de VS. 

Duur training:

  • 2, 3 of 4 weken, in een groep van maximaal 10 deelnemers.

Instromen:

  • Open inschrijving, het hele jaar door, inclusief vakanties.

Aanmelding door:

  • Ouders
  • Artsen/klinieken

Inschrijving:

Startdatum:

Kerstvakantie 1ste maandag, duur 2 weken
Zomervakantie Elke maandag
  Duur 2, 3 of 4 weken

 Locaties:
 Duitsland, Malta, de VS & Canada

Programma op maat, met resultaat en direct beginnen zijn onze kenmerken.

Voorbeeldprogramma

De deelnemers die onder behandeling staan van een psycholoog/psychiater of andere medische specialisten dienen te kiezen voor één-op-één begeleiding.
Mochten de rapporten of kopieën van het medische dossier niet (volledig)ingeleverd of achtergehouden worden, dan kan een deelnemer van het kamp verwijderd worden zonder restitutie van het kampgeld.Val minimaal 10  kilo af per 4 weken!!

 

 

Na het Slimfit kamp

    After the Sat prep